INFO udruženja


BILE SMO NA EKOBIS 2012 BIHAĆ

Zahvalni smo Institutu za Međunarodnu Ekonomsku Suradnju - ICEI za nesebičan dobrinos u realizaciji i pomoći da ŽENE Kulen Vakuf promoviraju svoje proizvode.

Već neko vrijeme Udruženje ŽENA Kulen Vakuf vodi intezivno druženje sa ICEA Bihać koja sa svojim nesebičnim doprinosom pomaže udruženje i postiče za dalji rad i organizaciju.
Pored omogućavanja našim ženam da promoviraju svoje proizvode na EKO BIS 2012 Institut ICEA Bihać je, oduševljen gastro ponudom koje nude ŽENE udruženja.

Stoga im se iz srca zahvaljujemoUdruženje ŽENA Kulen Vakuf

Druženje najvećom humanitarnom zvijezdom - BATKO i ŽENE Kulen Vakuf - 2012

Zajedno sa ROTARI KLUB-om

Kao i svake godine tako i ove Udruženje ŽENA Kulen Vakuf dočekale su ROTARI Klub u Kulen Vakuf, sa tradicionalnim Bosanskim ručkom. Pored dobre organizacije i druženja sa članovima ROTARI Kluba, članice su se družile i sa najvećom humanitarnom zvijezdom ovih krajeva Almirom Čehaićem batkom, kojem su i darovale skroman poklon sliku Ostrovačkog grada u Kulen Vakuf.
Druženje je trajalo čitav dan, gdje su nakon ručka u Kulen Vakufu članovi rotari kluba i gosti krenuli Rotari vozom u razgledavanje dolinom rijeke UNE, sve do Bihaća

Hvala što ste došli
i dođite nam ponovo

Udruženje ŽENA Kulen Vakuf

I mi imamo

  • Blog zena
  • I mi smo na facebook-u
  • Djelimo sve
  • I Twitter je tu

Kontakt info

Trg žrtava 12 Juna
77206 Kulen-Vakuf
Telefon: 070 209 700
Mobitel: 062 958 004
E-mail: info@kulen-vakuf-zene.com